halloo!

Tenkte at jeg burde starte å blogge litt oftere, sånn at dere får mer å lese. Vet at det nesten ikke er noen som leser den, men for dere som faktisk gjør det så kan jeg oppdatere! hvis dere vil? 

Da starter jeg bare med dagen i dag! Som nesten alle andre mandager så var det skole i dag. Hater mandager.. Det er så utrolig vanskelig å stå opp etter lange kvelder i helgen og stå opp tidlig for å jobbe. For de som ikke visste det så går jeg VG hver søndag. Blir kjedeligere og kjedeligere for hver gang, men må jo ha litt penger! Men samma det, ingen bryr seg om det. 

Siden det er siste uka før sommerferien (yeeey!) så startet vi dagen med å levere alle bøkene våre. Så dro vi på fastland resten av dagen, noe som var utrolig koselig! Spilte litt volleyball og slappet av i gresset. Som vanlig, rakk jeg ikke å lage mat før skolen og glemte penger hjemme, så spiste ikke noe mat før klokka var fem i dag! Uff. Etter fastland dro vi bare en liten tur på CC før vi dro for å møte Per-Johan. 

Har ikke bilder fra dagen, men tar bare noen andre!
morsom fyr altså! kompis ♥

- Rebekka


  0 kommentarer på "♥"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits