Jeg har egentlig alltid vært en mega-stor fan av Justin Bieber, men har bare ikke vist det like mye som alle andre. Da jeg fikk høre at han skulle komme til Norge så fikk jeg helt sjokk! Jeg hadde aldri trodd at en så stor kjendis som han noen gang skulle komme til Norge. Hvertfall ikke å ha en gratiskonsert! I starten så fant jeg alle sider der man kunne melde seg på, for å møte han i virkeligheten og meldte meg på. Men vant ikke noe.. Så da bestemte jeg meg for å dra til Oslo og se gratiskonserten.

Vi tok toget i to timer, og hadde en togvogn helt for oss selv! Vi sang og gjorde masse rart. Så kom det store da... Finne en plass og vente på at selveste JUSTIN BIEBER skulle synge. Det var bare helt sykt. Har fortsatt ikke kommet over at vi faktisk så han i virkeligheten. Og at han bare var noen meter unna oss! Definitivt noe jeg kommer til å huske resten av livet mitt. UTEN TVIL. Det var en utrolig bra dag med bra folk!

ja, har nesten ikke ord over hvor fantastisk det var. Her er noen bilder fra da han var i Oslo! 

haha, vi er de gale på bilen!! justin har noen gale fans altså. 

For dere som ikke var der og så på, så har NRK laget en video av både konserten og et intervju med Skavlan! Det finner dere HER

- Rebekka


  0 kommentarer på "Justin Bieber!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits