Hei igjen!

Vet det er lenge siden sist gang jeg blogget, men har egentlig ikke hatt noe lyst. Jeg syns det er kjedelig å blogge når jeg ikke har et ordentlig kamera, som tar bra bilder! Jeg syns heller ikke det er noe gøy å lese blogger som er rotete og har bilder med dårlig kvalitet og er stygge.

Men nå har jeg kjøpt meg et bra kamera! Jeg kjøpte Canon Eos 1100D og angrer meg ikke et sekund for at jeg kjøpte det. Det er utrolig bra og bildene blir... helt wow! Trenger ikke gjøre mye annet enn å ha litt lys og en stødig hånd for å få bra bilder. Har ikke fått tatt så mange bilder enda, siden jeg kjøpte det ganske sent i dag så jeg ikke rakk det før det ble sent. Men har tatt noen! 

I dag har jeg vært med Terese! ååh, dumt at hun drar til Barcelona i natt, aner ikke hva jeg skal gjøre de neste 7 dagene når hun ikke er her. Men for å følge "trenden" slik som alle andre gjør, så tok vi dipdye. Hun tok blå, og jeg tok rød farge. Ble faktisk utrolig kult! Men jeg er glad for at vi brukte konditorfarge, og ikke permanente greier. 

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om dipdye?
 

- Rebekka

 


  1 kommentarer på "nytt kamera"

Eila, kommenterer tilbake :-)
elsker dipdye! søte bilder<3
27.06.2012, 02:16
URL: http://eilavr.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits