Vel.. Til at jeg la meg ganske tidlig i går så sto jeg opp ganske sent. Sto opp litt over 13:00, og da dusja jeg og spiste frokost. Så dro jeg og mamma på byen, og shoppa litt! haha, siden mamma er så snill, så fikk jeg tre par sko. Bunadsko, joggesko og noen helt vanelige tøysko. og etter det så tvingte jeg henne til å kjøpe oss sushi. Mmmm, elsker sushi! Definitivt en av de beste matrettene som finnes. Vi kjøpte sushi på et lite sted nede i byen som heter Jako sushi, som faktisk ikke var så altfor dyrt. 

I dag overnatter Emilie og Terese og vi har akkurat kost oss med pizza! Nå sitter vi egentlig bare nede i kjelleren og koser oss med "So you think you can dance", og etterpå har vi tenkt oss en liten tur ut. Vui har blitt litt inspirert og nå har vi også lyrt til å danse. haha. Vi har også tenkt til å lage en cover-versjon av Carly Rae Jepsen sin sang "Call me maby" eller Fun sin "We are young", tror vi. Kommer sikkert til å legge ut en video av både dansingen og syngingen. GLED DERE! 

- Rebekka

 

 


  0 kommentarer på "sushii"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits