aah,  dag har vært en slitsom dag! Rydding, meldt seg på ALLE steder man kan vinne justin bieber billetter, trening og øvd seg på å bestille billetter! 1 stk sliten Rebekka. Haha, elsker å snakke om meg selv i 3. person, det er så gøy! Selv om alle andre syns det er utrolig plagsomt da, men jeg er meg selv så, hvem bryr seg? ikke jeg i alle fall. 

I det siste har jeg fått skikkelig mye inspirasjon til å gjøre ting, blogge om ting og skrive ting! Mye av det som inspirerer meg er på weheartit, som bl.a "Before I die". jeg finner mange ting jeg alltid har hatt lyst til, men på en måte har "glemt" litt av. Det er så gøy å lese de, men så blir jeg litt skuffa når det ikke er sikkert det noen ganger kommer til å skje. hvis dere vil så kan jeg ha et innlegg med Before i die? opp til dere folkens! I tillegg så har jeg tenkt over ting jeg skal det neste året og jeg har kommet over mye der også. Det er Dana cup, konfirmasjonsleir, besøk fra USA, konfirmasjon, bursdag (WIHII), jul, feire bursdagen til JUSTIN BIEBER, dra på konserten til justin bieber (håper jeg), og gå siste året på ungdommsskolen! uff, trist.

Men nå er klokka litt over ett, og jeg er stup-trøtt! sovner nesten på sofaen med pc'en i fanget. Natta! 

- Rebekka  0 kommentarer på "natta"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits