Først så vil jeg bare si at jeg har laget meg bloggerfy¨. Har ikke skjønt det enda, men jeg har lagt ut reklamene på bloggen. Det er en øverst på forsiden og en på siden. Hadde vært fint om dere hadde gått inn på dem. Har selv meldt meg på noe av det som kommer opp på de, og håper på det beste! haha. 

huff, jeg har ikke rukket å blogge i dag! beklager, men har hatt så mye å gjøre. Jeg måtte nemlig stå opp klokka halv ni i dag, fordi min søster, Kristin, kom løpende inn på rommet mitt ropende "REBEKKA! STÅ OPP! VI KAN BESTILLE JUSTIN BIEBER BILLETTER NÅ!" og så løp hun ned igjen. Jeg lå i sengen min i omtrent to sekunder før jeg hadde fått med meg hva hun sa. Da løp jeg ned i rasende fart jeg også, og spurte hva som skjedde og hvordan dette var. Da hadde tydeligvis Kristin stått opp tidlig, og sett på facebook at alle rimibutikker i hele norge hadde kode-kuponger, så hun hadde vekt alle i familien, untatt meg, og dratt ned på rimi for å hente disse. Så vi bestillte, og gjett hva vi fikk tak i?! NÅ HAR JEG DIAMOND CIRCLE BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER KONSERT!!! Kan livet bli noe bedre??! EHH, NEI! Jeg er fortsatt i sjokk over at jeg har fått det og er i lykkerus! Gleder meg så sinnsykt til Justin bieber konsert den 17. april 2013. 

Har nesten ikke tenkt på noe annet i dag, og derfor ventet jeg litt med å blogge. Var med Kamilla i noen timer i dag også, også har jeg nettopp sett på film med Kristin! STOR TAKK TIL HENNE! 

IKKE MOBB DOBBELT HAKA MI! vet den er stygg, men kan ikke noe for det. haha.


jaja, da sier jeg NATTA!

- Rebekka 


  4 kommentarer på "DIAMOND CIRCLE BILLETTER"

Nora
Fiin blogg! :D Har ikke sett den før nå. Jeg skal få tak i billett jeg også!! Jeg måååå! :)<3
11.07.2012, 02:16
Rebekka Jennings Stjern
Nora: håper på det!
11.07.2012, 02:21
URL: http://rebekkastjern.blogg.no/
psychoretards
Fin blogg c:
11.07.2012, 02:22
URL: http://psychoretards.blogg.no
Rebekka Jennings Stjern
psychoretards: tusen takk!
11.07.2012, 02:32
URL: http://rebekkastjern.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits