Heihei!

Startet dagen i dag med å stå opp klokka åtte for å få tak i billetter til Justin Bieber konserten. Jeg hadde allerede, men det var fortsatt to av vennene mine som manglet Diamond Circle, så vi MÅTTE få tak i. Så vi sto opp, og logga på pc'en litt over halv ni. Da måtte vi først stå i kø bare for å komme inn på billettservice, også måtte vi stå i kø for å komme inn til diamond circle billettene. Da vi endelig hadde kommet inn, fem minutter over ni, så sto det at alt var utsolgt. Men vi ga oss ikke! Vi hadde spurt Atomic Soul om hvilken måte det var lettest å få tak i billetter, og da fikk vi tilbake: "hei! Det er ingen lett måte å få tak i DC billetter på. Du må bare ikke gi opp. NEVER SAY NEVER" så da tok vi oss sammen, og fortsatte å trykke på bestillingen. Etter det hadde gått 45 minutter fikk endelig mamma tak i en DC billett. og bare to minutter senere fikk vi tak i enda en. DA VAR VI OVERLYKKELIGE! NEVER SAY NEVER!

Så nå er vi NI jenter fra klassa som alle har DC billetter. Fikk også vite at det var over 140 000 som var inne på billettservice samtidig og at det ble ny rekord i Norge! SYYKT.

jaja, etter en bra start på dagen lagde vi oss amerikanske pannekaker til frokost etterfulgt av smoothie! NAM ?

- Rebekka

 


  0 kommentarer på "12.07.2012"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits