Følger trenden som alle har nå for tiden!

Venner som bryr seg. Hvem er det som ikke liker venner som bryr seg? Den følelsen man får når noe har skjedd med deg og noen av vennene dine bryr seg er helt utrolig! Selv om du kanskje ikke vil snakke med personen eller vil at de skal hjelpe så er følelsen av at de faktisk prøver å hjelpe deg god å ha. Kjenner jeg blir glad inni meg når noen bryr seg om meg. 

Komplimenter. Selv om man noen ganger ikke liker å si "takk", så får man en god følelse inni seg når noen sier noe pent om deg! 

Pizza. Hvem er det som ikke liker pizza?! Du kan ha på akkurat det du vil på den og variere hele tiden. Hvis jeg får tilbud om pizza, klarer jeg ALDRI å si nei!
Musikk. Uansett hvilket humør man er i så vil alltid musikk hjelpe. Enten du er trist, glad, sur eller skal på joggetur så passer det alltid med musikk!

Kjæreste-bilder. Selv om jeg ikke har kjæreste så blir jeg alltid i godt humør av å se på bilder av søte kjærestepar på facebook! Å drømme meg bort i en helt annen verden. haha

Bra karakterer. Hver gang jeg får en bra karakter så blir jeg utrolig stolt av meg selv! selv om jeg kanskje ikke sier det ut høyt, så blir jeg skikkelig glad. Hvem kan ikke like gode karakterer?!

Justin Bieber. Skjønner ikke hvordan folk ikke kan like han! Han er nesten perfekt. Han har smilet, øynene, nesa, håret, stilen og .... ALT! Har ikke ord på hvor glad jeg blir av å se på han eller høre om han. 

Shoppe. Alle jenters drøm jeg jo å shoppe! hvem digger vel ikke følelsen av å gå fra butikk til butikk, med flere og flere poser med fine klær? 

Penger. Ingen kan få nok av penger! Hver gang jeg får penger kan jeg bare drømme om hva jeg kan kjøpe med de og det liker jeg!
Fridager. Endelig noen dager der jeg kan sove så lenge jeg vil og være oppe så lenge jeg vil! Trenger ikke trene eller stresse med lekser, bare slappe av! Hvem kan vel si nei til det?

- Rebekka

 


  0 kommentarer på "10 ting som gjør meg glad"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Rebekka Jennings Stjern og er ei jente på 14 år fra Gjøvik. Jeg blogger mest om min hverdag, hva jeg liker og mote!.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits